رونمايي از هواپيماي جنگنده”قاهر 313"، بسياري از کارشناسان و رسانههاي غربي را شگفتزده کرده است، بهطوري که برخي از آنها اعتقاد دارند اين جنگنده ميتواند ناوگان دريايي آمريکا در خليج فارس را زمينگير کند.
نسل جديد جتهاي جنگنده بومي ايران در سومين روز از دهه مبارک فجر(14بهمن ماه 1391) توسط رئيس جمهور، رونمايي شد. به اذعان رسانههاي غربي و منطقه، جنگنده”قاهر اف-313" يکي از انواع پيشرفته در نوع خود ميباشد که متخصصان داخلي ايران آن را طراحي و توليد کردهاند.
ادامه مطلب...
قایق تندروی موشک انداز ذوالفقار یک قایق تندروی گشت دریایی است که طراحی آن برای حمله سریع به دشمن صورت گرفته است.
شناور موشک انداز ذوالفقار به موشکهاى کوثر در نسل قدیم و نصر1 در نسل جدید مجهز می شوند.
ادامه مطلب...
به گزارش سپاه نيوز، سردار "امیرعلی حاجیزاده" فرمانده نیروی هوافضای سپاه جدیدترین اطلاعات بدست آمده از رمزگشایی پهپاد جاسوسی آمریکا (RQ170) را اعلام کرد.
آغاز ساخت نسخهای از پهپاد جاسوسی آمریکا بازتابی در رسانههای جهان داشت که بخشی از این بازتابها به شرح زیر است.
ادامه مطلب...
ادامه مطلب...
م
موشک بالستیک با برد متوسط است که توسط ایران طراحی و ساخته شده است.برخی منابع به برد 1800 تا 2000 کیلومتری این موشک اشاره کرده اند با این تفاسیر این موشک توان ضربه زدن به دورترین نقاط اروپا را داراست.ایران این موشک راکه اولین بار در رژه نیروی مسلح خود در سالروز حمله عراق به ایران به نمایش جهانیان گذاشته شد یکی از قویترین موشک های تخریبی جهان هست
ادامه مطلب...
امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر اظهار داشت: تمرین تاکتیکی جنوب کشور از دوشنبه اول اسفند ماه در بخش دفاع هوایی توسط قرارگاه پدافند هوایی با شرکت هواپیماهای جنگنده نیروی هوایی ارتش، هواپیمایی جنگنده نیروی هوایی سپاه، سامانههای دفاع هوایی، دوربرد، حد متوسط و ارتفاع پست سپاه، نیروی زمینی، سامانههای دیدهبان بسیج با انسجام شبکه یکپارچه هوایی تحت کنترل قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیاء ارتش به مدت چهار روز انجام میشود.
ادامه مطلب...
از حدود 10 سال پس از معرفی تانک ذوالفقار، حدس و گمانهای کارشناسان خارجی در مورد این تانک ادامه دارد. اصولن تمامی اطلاعاتی که می توان از رسانه های گوناگون به دست آورد، مبتنی بر حدث و گمان و برداشتهای اطلاعاتی است که از تصاویر و یا فیلمهای گرفته شده بدست آمده است. طراحی و ساخت این تانک، خود نمایانگر احساس نیاز واحدهای نظامی ایران به ادوات جنگی قابل اطمینان و ساخت داخل است؛ اندیشه ای که بر پایه ی تجارب ارزشمند زمان جنگ با عراق شکل گرفته است.
ادامه مطلب...
در اواخر دهه 90 هنگامی که تی64 ستون فقرات زرهی ارتش روسیه را تشکیل داده بود ، روسها به فکر طراحی و ساخت تانک برتری افتادند که جایگزین تی64 شود ، بنابراین اولین مدل تانک تی72 در 1971 تولید شد ولی مدل فوق از فن آوری آنچنان پیشرفته ای نسبت به تی64 ها برخوردار نبود ، البته مدلهای بعدی تی72 پیشرفت قابل ملاحظه ای کردند . در سال 1977 این تانک در معرض دید عموم قرار گرفت .
ادامه مطلب...
این سلاح امروز به تولید انبوه رسیده است . به طوری که ۹۰ درصد لشگرهای ارتش و سپاه مجهز به این دوشپرتاب تمام ایرانی می باشند.
ادامه مطلب...
اسلحه خیبر ۲۰۰۲ ساخت سازمان صنایع دفاعی ایران (صنایع جنگ افزار سازی) می باشد که در سال ۱۳۸۰ شمسی طراحی و در سال ۱۳۸۱ شمسی در مرحله تولید قرار گرفت این اسلح به سلاح ملی - اقدار ملی شهرت یافته است.
ادامه مطلب...
متعلق به نيروي هوايي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي
سوخو ۲۵ را می توان همتای روسی هواپیمای « آ -۱۰» ایلات متحده دانست.طراحی هواپیمای پشتیبانی نزدیک هوایی سوخو -۲۵ از سال ۱۹۶۸ آغاز شد . اولین پیش نمونه این هواپیما با موتور بدون پس سوز تومانسکی آر.دی.۹ در ۲۲ فوریه ۱۹۷۵ به پرواز در آمد. پیش نمونه دوم با موتوری پر توانتر در سال ۱۹۷۷ پرواز کرد. در همین سال غربیها با برسی عکسهای ماهواره ای به وجود این هواپیمای جدید پی بردند.
ادامه مطلب...
با درود به همه دوستان وطن پرستم در ایران جنگ افزار:
در این بخش می خواهم به بررسی زیر دریایی های نیروی دریایی ایران بپردازم.دوستان ایران تنها 17 سال از از تشکیل ناوگان زیر سطحی اش می گذرد و لی در همین مدت کم بسیاری از کشورهایی که پیشتر از ایران دارای زیر دریایی بوده اند گوی سبقت را ربوده است.
ادامه مطلب...
هواپيماي ميگ 29 (نامگذاری ناتو: فالكرومFulcrum ) با هدف ايجاد برتري هوايی توسط اتحاد جماهیر شوروی طراحی و ساخته شد . طراحي و ساخت اين هواپيما توسط شركت ميكويان از سال1970 آغاز و اولين فروند از اين هواپيما در سال1983 وارد خدمت شد . هواپيماي ميگ 29 از بهترين محصولات صادراتي براي شوروي در زمان خود و براي روسيه در حال حاضر بوده و توانسته سود قابل توجهي را نصيب سازندگان خود كند .
ادامه مطلب...
تانک اصلی میدان نبرد، ام-60 پاتن به همراه تانک ام-48 پاتن جزو خودروهای زرهی سنگین ارتش ایران در عمده سالهای پیش از انقلاب بود. این تانک که از ام-48 الگوبرداری شده بود، جزو تانک های مهم بخشی از دوران جنگ سرد در کشورهای هم سو با غرب بود.
ادامه مطلب...
موشک خلیج فارس با دقت تمام به هدف خود اصابت کرد و این یعنی شکست یک استراتژی؛ همان استراتژی که بر اساس آمریکایی ها تمام توان خود را در دریاها معطوف به حفظ و حراست ناوهای هواپیمابر از موشکهای کروز، توپخانه، قایق ها و هواپیماهای حریفان خود میدانستند و ناگاه سلاح جدید ایرانی با فرود از بلندای آسمان تقارن این معادلات را بر هم زد .
ادامه مطلب...
هدف از این مقاله این است که پرسرعت ترین موشک زیرسطحی(اژدر) برای شما معرفی گردد یقین داشته باشید درصورت پرتاب دو عدد از این موشک ها درخلیج تاابدفارس هیچ ناو آمریکا توان فرار را به حول و قوه ی الهی نخو اهد داشت و باید متحمل ضربه ای سخت و مهلک گردد. اژدر حوت ساخت ایران و اژدر shkowal ساخت روسیه بهترین و پرسرعت ترین و درعین حال ترسناک ترین اژدر جهان می باشند و تفاوت بسیارکمی نسبت به یکدیگر دارا هستند و چون ایران هم اکنون هم ازهدایت پدافندغیرعامل بهره می برد ازتوضیح وتشریح این موشک خودداری میکندولی باانتشارمقاله های متعدد معلوم شده که این موشک دقیقا مانند موشک اشکوال با کمی بهینه سازی ها می باشد یعنی حتی ازنمونه ی روسی خود قوی تر و بهتر است، درست مثل کلاشینکف که کلاشینکف ایران و روسیه مانند هم هستند ولی چون ایران روی آن تغییراتی انجام داده لذا کمی از نمونه ی ak47روسی نیز برتر است.
ادامه مطلب...
ايران تنها كشور در خاورميانه است كه بدون هيچ گونه وابستگي پشتيباني و فني، اقدام به طراحي و ساخت تانك نموده است.اصولا یکی از پیچیده ترین طرح های نظامی ، طراحی تانکهایی کارا که بتواند اهداف زمینی و ...را محقق سازد می باشد . تانك ذوالفقار تانکیست متناسب با شرايط اقليمي و خودروئي است تمام شني با محيط مرئي كم به طوري كه در محافل نظامي اين ماشين زرهي به تانك نامريي مشهور است و به دليل ارتفاع كمتر نسبت به تانك هاي ديگر طراحي آن طوريست كه در فاصله ۸۰۰ متري دارای استتار فوق العاده ایست .در عوض بر عرض آن افزوده شده است كه اين امر باعث افزايش سرعت اين تانك گشته است.
ادامه مطلب...
ابراهیم محمودزاده در ابتدای گفتگوی خود با خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، بخشی از حوزه مسئولیت این سازمان را تامین نیازهای راداری، جنگال، تجهیزات سلاح، الکترواپتیک، لیزر، کامپیوتر، مخابرات، قطعات نیمه هادی و الکترونیک پیشرفته، سامانه های فضایی مانند ماهواره و ایستگاههای
ادامه مطلب...